Frisör i Odenplan

Frisör i Odenplan - Salong Hårklippet

Välkommen till Salong Hårklippet på Norrtullsgatan 4, din frisör i Odenplan där vi strävar efter att inte bara leverera professionella resultat, utan också skapa en varm och inbjudande atmosfär för våra kunder. Med vår mångåriga erfarenhet och ständiga kreativa utveckling är vårt mål att skapa skräddarsydda behandlingar för varje individ som kliver in genom våra dörrar. Vi är övertygade om att du kommer att uppleva lyhördhet, total trygghet, och givetvis ett oklanderligt resultat när du besöker oss. Låt oss berätta mer om varför Hårklippet är platsen för dig när det gäller att hitta den bästa frisören på Odenplan.

Varför Välja oss som din Frisör i Odenplan?

Som din frisör i Odenplan är vårt fokus att inte bara förädla din unika stil utan också att skapa en genuin och personlig relation med varje kund. Vi tror på att skapa starka band och att förstå dina individuella behov och önskemål när det gäller din frisyr och ditt välbefinnande. När du besöker Hårklippet kan du förvänta dig:

  • Professionella Resultat: Vårt team av erfarna frisörer i Odenplan strävar efter att leverera resultat av högsta kvalitet varje gång. Vi är dedikerade till att uppfylla dina förväntningar och överträffa dem.

  • Inbjudande Atmosfär: Vi tror på att skapa en avslappnad och vänlig miljö där du kan känna dig bekväm och välkommen under hela din upplevelse hos oss.

  • Personlig Service: Varje kund är unik, och vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och ge dig den personliga uppmärksamhet du förtjänar. Vi strävar efter att skapa skräddarsydda behandlingar som passar just dig och din stil.

Frisör i Odenplan

Våra Tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av professionella tjänster för att uppfylla alla dina hårbehov. Oavsett om du är ute efter en ny klippning, färgning, styling eller något annat, är våra kunniga frisörer här för att hjälpa dig att uppnå den perfekta looken. Nedan följer några av våra mest populära tjänster:

Klippning

Tidsåtgång: Ca 45-60 minTvätt och föning ingår alltid vid bokning av den här behandlingen.

Kort hår

450:-

Långt hår

620:-

Studenter

420/480:-

Pensionärer

420/480:-

Luggklippning

200:-

Barnklippning Upp till 10 år

380:-

Rakning

280:-

Tvätt & Extra fin fön

380:-

Färgning

Tidsåtgång: Ca 120-180 minTvätt och föning ingår alltid vid bokning av den här behandlingen.(klippning ingår ej)

Bottenfärg Max 4cm Utväxt

Färgning Kort hår

1290:-

 

1390:-

Färgning Mellanlångt

1590:-

Färgning Långt hår

1790:-

Extra färgtillägg

300:-

Färgning (Herr) inkl. Klippning

1290:-

Slingor

Tidsåtgång: Ca 180-240 minTvätt och föning ingår alltid vid bokning av den här behandlingen.(klippning ingår ej)

Slingor Kort hår

1690:-

Slingor Mellanlångt

1890:-

Slingor Långt hår 

2090:-

Makeup inkl. rådgivining

550:-

Balayage/Ombre + Färg/Toning

Tidsåtgång: Ca 180-240 minTvätt och föning ingår alltid vid bokning av den här behandlingen.(klippning ingår ej)

Balayage/Ombre Kort hår

2290:-

Balayage/Ombre Mellanlångt

2490:-

Balayage/Ombre  Långt hår 

2690:-

Balayage/Ombre  Extra Tjockt/Långt 

2890:-

Vill du ta hand om dina naglar samtidigt som du får en förstklassig hårbehandling? Upptäck vårt omfattande utbud av nageltjänster och boka din tid redan idag för en komplett skönhetsupplevelse.

Boka tid redan idag

Är du redo att uppleva skillnaden med en frisör som verkligen bryr sig om ditt hår och din stil? Boka tid hos Salong Hårklippet redan idag och låt oss tillsammans skapa magi med ditt hår. Ring oss på 08-319707 eller använd vår smidiga onlinebokning för att säkra din plats hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig till en upplevelse där ditt välbefinnande och din stil står i fokus.